Kek, kurabiye ve şekerli içecekler gibi rafine şeker eklenmiş gıdaları aşırı tüketmenin aşırı kalori alımına ve yağlanmaya neden olmanın yanı sıra kanser riskini de artırabileceğini vurgulayan Medikal Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Yasemin Kemal, “Toz şeker, kesme şeker gibi eklenen şekerleri sınırlayın. Çünkü bu eklenen şekerler hiçbir besin değerine sahip olmadıkları gibi kanser riskini, kalp ve damar hastalıklarını ve diyabeti de artırmaktadır” dedi. haber ile ilgili daha fazla detay okumak için, more news ‘Rafine şekerli gıdalar kanser riskini artırabilir’
‘Rafine şekerli gıdalar kanser riskini artırabilir’
Saglık News Haber Ajansı — ‘Rafine şekerli gıdalar kanser riskini artırabilir’ news haberi — Haber Sitesi Saglık News Haber