Haber Sitesi
rare 3d metaverse project

‘Rafine şekerli gıdalar kanser riskini artırabilir’

‘Rafine şekerli gıdalar kanser riskini artırabilir’

Kek, kurabiye ve şekerli içecekler gibi rafine şeker eklenmiş gıdaları aşırı tüketmenin aşırı kalori alımına ve yağlanmaya neden olmanın yanı sıra kanser riskini de artırabileceğini vurgulayan Medikal Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Yasemin Kemal, “Toz şeker, kesme şeker gibi eklenen şekerleri sınırlayın. Çünkü bu eklenen şekerler hiçbir besin değerine sahip olmadıkları gibi kanser riskini, kalp ve damar hastalıklarını ve diyabeti de artırmaktadır” dedi. haber ile ilgili daha fazla detay okumak için, more news ‘Rafine şekerli gıdalar kanser riskini artırabilir’

Saglık Haberleri

Sağlık ordusu karlı yolları aşarak Kovid-19 aşısı yapıyor
'Sağlık ordusu' karlı yolları aşarak Kovid-19 aşısı yapıyor...
Omicron varyantına karşı vatandaşlar aşılarını olarak tedbirlerini artırmalı
'Omicron varyantına karşı vatandaşlar aşılarını olarak tedbir...
Adenovirüse dikkat! Hızla yayılıyor görme kaybına yol açabilir
Adenovirüse dikkat! Hızla yayılıyor görme kaybına yol açabili...
Türkiyede 17 bin 912 kişinin Kovid-19 testi pozitif çıktı, 245 kişi hayatını kaybetti
Türkiye'de 17 bin 912 kişinin Kovid-19 testi pozitif çıktı, 2...