Haber Sitesi
rare 3d metaverse project

‘Rafine şekerli gıdalar kanser riskini artırabilir’

‘Rafine şekerli gıdalar kanser riskini artırabilir’

Kek, kurabiye ve şekerli içecekler gibi rafine şeker eklenmiş gıdaları aşırı tüketmenin aşırı kalori alımına ve yağlanmaya neden olmanın yanı sıra kanser riskini de artırabileceğini vurgulayan Medikal Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Yasemin Kemal, “Toz şeker, kesme şeker gibi eklenen şekerleri sınırlayın. Çünkü bu eklenen şekerler hiçbir besin değerine sahip olmadıkları gibi kanser riskini, kalp ve damar hastalıklarını ve diyabeti de artırmaktadır” dedi. haber ile ilgili daha fazla detay okumak için, more news ‘Rafine şekerli gıdalar kanser riskini artırabilir’

Saglık Haberleri

Vücuttaki kırıkların yüzde 90’ı düşmeye bağlı
Vücuttaki kırıkların yüzde 90’ı düşmeye bağlı...
‘Raynoud Sendromu’ enfeksiyona neden olabilir
‘Raynoud Sendromu’ enfeksiyona neden olabilir...
Sağlık Bakanı Koca: Okulların kapanması ihtimali Bilim Kurulunun gündeminde yok
Sağlık Bakanı Koca: Okulların kapanması ihtimali Bilim Kurulu...
Güneş yanığından korunmanın yolları
Güneş yanığından korunmanın yolları...