Haber Sitesi
rare 3d metaverse project

4 gün öncesinden soğan, biber, tuz ve çeşitli baharatlarla terbiye ediliyor! O ilimizin tescilli lezzeti

4 gün öncesinden soğan, biber, tuz ve çeşitli baharatlarla terbiye ediliyor! O ilimizin tescilli lezzeti

Erzurum'da yüksek rakımda yetişen koyun ve kuzuların etiyle yapılan, özel baharatlarla hazırlanarak odun ateşinde pişirilen cağ kebabı, ramazanda da tüketiliyor. 22 Şubat 2010'da coğrafi işaretle tescillenen... haber ile ilgili daha fazla detay okumak için, more news 4 gün öncesinden soğan, biber, tuz ve çeşitli baharatlarla terbiye ediliyor! O ilimizin tescilli lezzeti

Güncel Haberleri

Filistinli 6 tutuklunun yüksek güvenlikli hapishaneden firarı İsrailde gündeme damga vurdu
Filistinli 6 tutuklunun yüksek güvenlikli hapishaneden firarı...
Tunceli-Erzincan kara yolu yoğun kar nedeniyle tır geçişlerine kapatıldı
Tunceli-Erzincan kara yolu yoğun kar nedeniyle tır geçişlerin...
Bakan Pakdemirli, tarım sigortalarına ilişkin detayları paylaştı
Bakan Pakdemirli, tarım sigortalarına ilişkin detayları payla...
Hatay’ın yöresel lezzeti! Tornacıda oyularak yapılıyor
Hatay’ın yöresel lezzeti! Tornacıda oyularak yapılıyor...